Amonijev sulfat: Korist ekološke stabilnosti

Na Prosinac 11, Amonijev sulfat tržište stabilno. Shanxi amonijev rasprostranjen cijena 500 ~ 550 juana (t cijena, isto dolje), u odnosu na prethodni mjesec, diže 30 ~ 50. U ovom trenutku, zimska čizma, složena gnojiva biljnog i sirovine nabave također nije idealno, urea, silazni trend, ali kao jedna od varijanti azotni gnojivo amonij sulfat je relativno stabilna, to je razlog zašto? Istraživanje pokazalo je da svojstva Amonijev sulfat gnojiva, ali njihove proizvodnje, kapaciteta, cijena i više podliježu utjecaja ovog svojstva.

Kapacitet i zaštita okoliša

"Kina je proizvodnja je prvi put korišten u amonijak i sumporne kiseline i Amonijev sulfat, ali 'Dvanaest pet', uz ubrzanje od zaštite okoliša, ušteda energije i smanjenje emisije, veći dio nusproizvod amonijevog sulfata. Domaća proizvodnja amonijum sulfat nusproizvod gotovo svi došli iz drugih industrija, pa to mogu biti upućeni kao prateću industriju. Nusproizvod svoj glavni izvor za kaprolaktama, koking postrojenja nusproizvod, nusprodukt energetskih postrojenja, kemijska postrojenja proizvodi i nusproizvod cyanuric kiselina pet kategorija, Ukupno godišnji kapacitet proizvodnje od 12,5 milijuna tona. "Shandong-Hong Liu Tao u industriji grupa kemijske analize, rekao je.

"Do 2012, Amonijev sulfat proizvodnja dolazi uglavnom od koksiranje industrije u našoj zemlji. Kaprolaktama koking razred, razini i drugim razinama, i 52% i 18% amonijum sulfat proizvodnja. U posljednjih nekoliko godina, uz sve veću potražnju za ekološki, zaslađivanje, kemijski desulfurizacije moći tako veliki broj FGD izgrađen nusproizvod Amonijev sulfat proizvodnja porasla, pa koke razreda, kaprolaktama razreda vaga i na drugim razinama kapaciteta do 4:4:2. "Industrija analitičari.

Industrije insidera, rekao je, sve više stroge zaštite okoliša, elektrana i tvornici termoenergetskim nusproizvod Amonijev sulfat proizvodnih kapaciteta i dalje povećati.

Cijene rub ekološki

U 2015, uz povećanu zaštitu okoliša, nije uspio proći zelenog koksa poduzeća je pretrpio više teških obustaviti proizvodnju za ispravljanje, nekoliko poduzeća kolu su bili prisiljeni zaustaviti proizvodnju i industriju željeza i čelika, smanjenje potražnje za Coca-Colu, Coca Cola poduzeća bore ograničene proizvodnje radi. Koking postrojenja radni stope razina amonijaka su relativno niske, posebno krajem kolovoza i početkom rujna, Hebei poduzeća koja posluju u-oko kola samo 20% ~ 70% u razdoblju od oko pola mjesec dana; 10-11 mjesec, veliki koking preduzeća od manje od 85%. "Poduzeća proizvodnje koksa, amonij sulfat i niske proizvodnje. Kao kokain poduzeća preživjeti teško, kada ograničavanje proizvodnje poruke u koksiranje biljke ili odlazeći cut-off, Amonijev sulfat cijene će rasti. "Industrija analitičari.

Izvoz povećan zbog okoliša

"Struktura potrošnje je glavni izvoz amonijaka, umjetnih gnojiva i metala. U većim se koristi direktno, ekstruzija, granulacije i koristi u gnojiva, proizvodnja gnojiva, malo se koristi u tekstila, kože, medicinu i tako dalje. Kao protok gnojiva, Amonijev sulfat također uživa neka preferencijalnih pravila industrije gnojiva, kao što su tarifnih koncesija i tako dalje. i u odnosu na uvoz i izvoz pravila, amonij sulfat i ekološki prihvatljivih proizvoda bescarinski izvoz, uvelike podržan Amonijev sulfat industriji razvoja. Amonijev sulfat izvoz se uglavnom izvozi u jugoistočnoj Aziji i drugim regijama, domaća proizvodnja je značajno porasla i međunarodnom tržištu potražnje, izvoz povećan. Izvoz se očekuje 2015 ili domaće proizvodnje 50% ~ 60%. Izvoz u određenoj mjeri, ublaži kontradikcije između ponude i potražnje i cijene napuhane. "Industrija analitičari.

Od 1. prosinca 2008, stanje vrijedi nula-tarifnu politiku Amonijev sulfat izvoza, je jedan od nekoliko nula tarife proizvoda u kemijskih gnojiva proizvode. Amonijev sulfat izvoza održava stalan rast u Kini u posljednjih nekoliko godina, posebno u 2015 amonijum sulfata izvozi cijene ruža. Pokazuju carinski podaci, Rujan-Listopad, Kina je kumulativni izvoz 4.1503 milijuna tona amonijum sulfata, gore od 3.2983 milijuna tona u 2014 1 Listopad 852,000 tona, 25.83% i amonijak u Siječanj-Listopad ove godine prosječna izvozna cijena $ 132, 126.33 od 5,67 dolara u istom razdoblju prošle godine, ili 4,49%.

Analiza industrije, Amonijev sulfat ima koristi od ekoloških proizvoda, izvoz povećan za iz nacionalne politike zaštite okoliša industrije. Amonijum sulfata mogu biti tržište neovisno od drugih vrsta masnoća.