Boja premaza Amonijev sulfat 21% dušika 24 %S

Osnovni podaci
 • Broj modela:Boja zrnatog

 • Vrsta izdanja:Brzo

 • Kemijski znak:Kemijskih kiselina

 • Vrsta:Kemijska gnojiva

 • Specifikacija:21 %N

 • Klasifikacija:Dušika gnojiva

 • Infekcija na tlu:Fiziološke kiselina

 • Izgled:Zrnati

 • Zaštitni znak:QingZhouHuaShun

 • Porijeklo:ShanDong, Kina

 • Opis proizvoda

Amonijev sulfat 21% dušika kaprolaktama razreda

Paket 50KG vreću,

Izgled:bijeli kristal, bijeli granulirani

Izvor, svježeg materijala, ne od industriju otpada, ne štetnih tvari sadržaja

TKO SMO MI?
QingZhouHuaShun je agro znanosti tvrtke, osiguravamo tehnologija i rješenja za kupce i krajnje korisnike. Imamo više od 7 godina iskustva i stručnog tima. Naši proizvodi i usluge su pozicionirani u high-end, možemo nastaviti najjeftinije do luksuznih, samo pružiti najviše drugom proizvoda i usluga. Ali ono što mi daju ne samo proizvodi.

ŠTO PRUŽAMO?

1. puni rješenja za poljoprivrednike, trenutno naš proizvod raspon poklopac pesticida, veterinarskih lijekova, gnojiva, sirovina andamp; završi proizvoda, agro mašina i alata, još uvijek drži odrastanja i delveoping, u bliskoj budućnosti možemo pružiti više za naše klijente.

2. na temelju customerand #39; s zahtjevima, možemo prilagoditi posebna formulacija andamp; posebne proizvode za naše ciljno tržište i gosti i provjerite da li može samo naših kupaca tih proizvoda i formulacije, usporediti slične proizvode, naša će biti učinkovitiji, drugom i više dio.

3. tehnologija andamp; rješenja za podršku, smo ne samo riješiti proizvoda, proizvodnje, kvalitete formulacija problema, isto tako dajemo savjete kako koristiti, što, ispravnu uporabu itd.

4. tržištu podrška, agrokemijskih ne vole druge industrije za posebnost, registracija je nepremostive prepreke, trag mnogi gosti tu stati. Ali sada naši kupci ne trebaju brinuti o tome, u početku suradnje možemo osigurati dokumente kako bi naš kupac proći registraciju (iskreno ne možemo osigurati sve dokumente za registraciju, ali većina od njih su u redu). Ali što ćemo učiniti daleko više od toga, nakon suradnje možemo poslati velike količine besplatni uzorak za krajnjeg korisnika, onda možete probati naše proizvode, kako bi krajnji korisnik znati naše nove proizvode, promotivni poklon, reklame proizvoda, za VIP klijenta, imamo više podrške, na primjer imamo popust u gotovini. Naša suradnja će biti čvrsto vezani

5.Cusomerand #39; s potpuno prihvatljivo, mi vam možemo pružiti jedinstveno pakiranje dizajn da zadovolji različite customerand #39; s zahtjevima.

6. za nezavisne logistiku, potvrditi našu pošiljku učinkovito, brzo, sigurno, na vrijeme.

ZAŠTO IZBOR NAS?
Ne proizvodimo ništa direktno, sva proizvodnja je outsourced do tvornice
Ali mi nismo samo jednostavno nosača...
Možda mislite, da naša cijena biti nema prednost? Mnogo veći od ostalih???
Moj odgovor će učiniti sve što očito

Smo donand #39; t ulagati biljke izravno, što bi naš proizvod puno manje fiksni troškovi alokacije ulaganja, mi samo platiti malu naknadu za obradu, usporedba tradicionalnog tvornicu, naše cijene puno niže od njih.
Možemo proizvesti, ali sve sirovine kupujemo sebi, za mnogo godina partnerstva i druge bolje uvjete, na primjer, bolja naplata, možemo se bolje kvalitete i bolje cijene sirovine, jer mi ne kao one velike korporacije imaju velik novac pritisak.
U to vrijeme, kontrolirati sve od sirovina, proizvodnje, inspekcije do transporta, provjerite je li ispravan proizvod, ispraviti kvalitete, ispravna Količina isporučena za naše klijente.
Bogati tržište experience.eg,if poslujete gnojiva, možemo vam reći kada je najbolje vrijeme za kupnju, znamo kada je točka kada je najveće, uštedjeti puno novaca i može napraviti više profita, uz tehnologije i struke su u najvažniji razlog gai to je kao #39; s zašto smo postoji, kao metioned gore , možemo prilagoditi i dati stručni savjet.
Mi kombinirati tradicionalne trgovačko poduzeće i tvornica i #39; s prednost da služi vama. Osjećat ćete se drugačije.

PARTNERU I TRŽIŠTU.
Naše tržište: Europe (Rusija, Ukrajina), suprug Istočna Azija, Bliski Istok, Afrika, Južna Amerika.
Partner: Tražimo za partnera iz naše ciljno tržište koji mogu prihvatiti naših ideja i princip.
Nadamo se da naš partner kao što mi se fokusirati na agrokemikalija, osigurati bolje proizvode i rješenja za farmets, sve to temelji se na dugoročne suradnje, iskreno nadamo se da možemo zajedno srasti.

Ako želite partnera iz Kine, koristit ćemo mjere da ti dokažem, da budemo najbolji pouzdan partner i prijatelj u Kini.

Dobrodošli na kontakt Ms.Summer

Web-mjesto:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-15621420172 0536-3299000