Proizvodnja slobodnog uzorka 21% N amonijevog sulfata

Proizvodnja Slobodan Uzorak 21% N Amonij Sulfat Osnovni Info

 • Model br .: Amonijev sulfat

 • Vrsta izdanja: Brzo

 • Vrsta: Komposta

 • Mf: (Nh4) 2s04

 • CAS br .: 7783-20-2

 • Specifikacija: SGS

 • HS šifra: 310221000

 • Razvrstavanje: gnojivo s dušikom

 • Izgled: Granulirano

 • Čistoća: N%: 20,5-21%

 • Primjena: kristalna, granularna

Proizvodnja Slobodni uzorak 21% N amonij sulfat Opis proizvoda

Pakiranje i isporuka
Pakiranje Detaljno: Pakiran u PP tkanine s PE film linijem. Neto težina svake vreće: 50kg ili 25kg ili 1000kgs Jumbo torba
Dostava Detalj: 15 dana nakon potvrde narudžbe


Specifikacije kemijskih amonijevih sulfata
1. Boja: bijela ili bjelko
2. Sadržaj dušika: 21% min
3. Primjena: Gnojiva, poljoprivreda, industrija


Gumeni kemijski amonijev sulfat

L značajke:
Amonijev sulfat (NH4) 2S04 je anorganska sol s brojnim komercijalnim primjenama. Najčešća upotreba je gnojivo tla. Sadrži 21% dušika kao amonijevi kationi i 24% sumpora kao sulfatni anioni.

L koristi gnojivo
Primarna upotreba amonij sulfata je kao gnojivo za alkalne tla. U tlu se amonijev ion otpušta i tvori malu količinu kiseline, snižavajući pH ravnotežu tla, dok pridonosi bitnom dušiku za rast biljaka. Glavni nedostatak korištenja amonij sulfata je njegov mali sadržaj dušika u odnosu na amonijev nitrat, što povećava troškove prijevoza.
Također se koristi kao poljoprivredni adheziv za raspršivanje za insekticide, herbicide i fungicide topljive u vodi. Tamo funkcionira vezanje željeznih i kalijevih kalcija koji su prisutni iu obje vode i biljnih stanica. Osobito je djelotvoran kao adjuvans za 2, 4-D (amin), glifosat i glufosinatne herbicide.
Amonijev sulfat će ispuniti kratkoročni nedostatak sumpora usjeva i pašnjaka, zahtjeve kakvoće usjeva ili zahtjeva za održavanje sumpora pašnjaka.
Ammonium Sulphate Granular je preporučeno za obradive i obrezivanje situacije, silosa ispunjava i drrilling sjeme. Koristi se u Cropmaster, Ammo 31 i Ammo 36 mješavinama.
Amonij sulfat standard preporučuje se za pastoralne mješavine i emitiranje.

Kemijska amonij sulfat Laboratorijska uporaba
U biokemiji, taloženje amonij sulfata je uobičajena metoda pročišćavanja proteina selektivnim taloženjem; Amonij sulfat je iznimno topljiv u vodi i tako može napraviti vrlo koncentrirane otopine, koje mogu "izlučivati" proteine, uzrokujući njihovu taloženje u određenim koncentracijama. To omogućuje prikladan i jednostavan način za frakcioniranje složenih smjesa proteina. Kao takav, amonij sulfat je također naveden kao sastojak za mnoga cjepiva Sjedinjenih Država po Centru za kontrolu bolesti.
Aditiv za hranu
Kao aditiv za hranu, amonij sulfat se smatra općeprihvaćenom kao sigurnom (GRAS) od strane Američke agencije za hranu i lijekove, au Europskoj uniji je označen brojem E broj E517. Koristi se kao regulator kiselosti u brašnu i kruh.
Proizvodnja Slobodni uzorak 21% N amonijev sulfat Ostale namjene
Amonij sulfat se koristi u maloj mjeri u pripremi drugih amonijevih soli, posebno amonij persulfata.
Zasićena otopina amonijevog sulfata u teškoj vodi (2H20) koristi se kao vanjski standard u sumpornoj (33S) NMR spektroskopiji s pomakom od 0 ppm.
Amonijev sulfat je također korišten u smjesama za usporavanje plamena koji djeluju poput diamonijevog fosfata. Kao usporivač plamena smanjuje temperaturu izgaranja materijala, smanjuje maksimalnu stopu gubitka težine i uzrokuje povećanje proizvodnje ostataka ili čestica. Njegova djelotvornost usporavanja plamena može se pojačati miješanjem amonijevim sulfamatom.
Amonij sulfat je korišten kao konzervans drva, ali zbog svoje higroskopne prirode, ova upotreba je u velikoj mjeri prekinuta zbog povezanih problema s korozijom metalnog zatvarača, dimenzijskom nestabilnošću i konačnim kvarovima.
Stope primjene i savjeti

Stvarne stope širenja variraju ovisno o tipu gospodarstva, klimi, produktivnosti i tipu tla. Dostupni su testovi na tlu i planovi gnojiva kako bi se osiguralo da koristite pravi proizvod po točnoj stopi. Nazovite naš centar za korisnike za informacije.

Volatilizacija amonijaka iz amonijevog sulfata vrlo je niska u usporedbi s ureom, stoga je vrijeme aplikacije fleksibilno.

Očistite opremu nakon uporabe kako biste izbjegli koroziju. Amonijev sulfat se može pohraniti tijekom sezone sve dok se čuva na hladnom, suhom i dobro prozračenom prostoru.


Ime proizvoda

Amonij sulfat

Druga imena

Amonijev sulfat, AS, SOA (sulfat amonijaka), SA, Amsul, AMS, amonijev Sufaat

(MF) Molekularna formula

(NH4) 2SO4

Molekularna težina

132,14

CAS br.

7783-20-2

EINECS br.

231-984-1

HS kod

3102210000

Značajke


Lako topljivi u vodi, netopivi u alkoholu, aceton, mogu reagirati s lužinama i otpuštati plinove amonijaka.

Higroskopni, lako se nakupljaju nakon apsorpcije vlage
Miris Lagani miris amonijaka


parametri

Standard

Na temelju GB535-1995

Rezultat testa

Izgled

Nema vidljivih

Mehanička nečistoća

Nema vidljivih

Mehanička nečistoća

Sadržaj dušika (N)% ≥

20.5

20,8

Vlažnost (H2O),% ≤

1.5

1,0 (suha osnova)

Slobodna kiselost (H2SO4),% ≤

0.2

0,18


Manufacture Free Sample 21% N Ammonium Sulfate.jpg